S02E12 Make Madeira Great Again

S02E12 Make Madeira Great Again

Wat weet jij van Madeira? Net als ons niet zoveel? Geen nood, we hebben een expert ingeschakeld, te weten: Moritz Peeters van Wijnhandel Peeters in Rotterdam. Hij heeft een grote collectie Madeira in zijn winkel (naast andere prachtige wijnen en een grote collectie ports). Zet je schrap, want dit is de langste podcast ooit. We weten 1,5 uur vol te praten over Madeira. We proeven ook nog het een en ander en nemen je mee in de geschiedenis, de stijlen, het klimaat, druivenrassen en verschillende producenten.

? Proefpakket & kortingscode

Allerleukste ooit: Moritz heeft een proefpakket gemaakt van drie stijlen Madeira. Die kun je met korting bestellen op zijn website.

Ook krijg je met de kortingscode madeira2020 een korting van 10% op alle Madeira (behalve vintages). Ja mensen, let’s make madeira great again!

? Genoemde wijnen

Moritz had twee favorieten de afgelopen week. Dat waren Domaine Edmond Cornu & Fils Corton-Bressandes Grand Cru en Cockburns Vintage Ports 1983.

? Boekenhoek

“Pocket Guide to Madeira”, een pocket boekje van Blandy’s waarin je alles vindt over het product, het eiland etc. Als je een Madeira-bestelling plaatst bij Wijnhandel Peeters, krijg je  een exemplaar meegestuurd. Vergeet de kortingscode madeira2020 niet.

?️ Oproepje

Vind je onze podcasts leuk en wil je ons steunen? Dat kan via Petje.af. Al 18 mensen gingen je voor 🙂 Onze dank is groot 🙂STEUN DE PODCAST >

Ik ben Nadien de Visser, wijnliefhebber pur sang. Ooit begonnen door een studie in Frankrijk en bij thuiskomst Le Club des Vins opgericht. Dé plek om je wijnkennis bij te spijkeren.