Dieper in het glaasje duiken? Goed idee! Kom een wijncursus van Le Club des Vins volgen. Ik geef SDEN-2, SDEN-3 en WSET-cursussen. Hieronder vind je de planning voor 2022. Wil je een wijncursus op locatie of heb je een andere vraag? Laat je horen en volg een wijncursus bij Le Club des Vins!

Vragen? Stuur gerust een e-mail of laat je gegevens achter dan houden we je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Agenda wijncursussen 2022

Schuif aan bij Ă©Ă©n van deze geplande wijncursussen in omgeving Rotterdam. Volg een wijncursus bij Le Club des Vins. Zin in een wijncursus, maar geen handige data? Schrijf je dan in op de wachtlijst. Als er nieuwe cursussen worden gepland, ontvang je een mail.

Deze cursussen zijn op dit moment bezig:

Privé-cursus met je vrienden

Je kunt Le Club des Vins ook inhuren als je een groep van tenminste 10 personen hebt. Minder kan ook, maar dan moeten we even rekenen. Stuur een mail voor meer info.

Wat vinden anderen?

“Nadien is de eindbazin van de wijn. Via Le Club des Vins SDEN2 gevolgd en het was super! De enthousiasme, de kennis, de gezelligheid, het waren een aantal superavonden en ik heb er een hoop van geleerd. Aanrader voor iedereen die meer over wijn te weten wil komen!”

Lucas

“Ik heb via Le Club des Vins de SDEN 2 cursus gedaan en heb zowel lessen online als offline gehad. Het is zeker een aanrader om dat te volgen bij Nadien. Ze is erg gepassioneerd en weet dat zonder moeite over te dragen. De cursus is gestructureerd, gevarieerd en heeft daarnaast een erg leuke sfeer.”

Pieter-Bas

Nadien is een geweldig gepassioneerde docent, ze weet iedereen met haar enthousiasme te boeien, ze is verder heel behulpzaam met het opzoeken van allerlei informatie. Veelal spreekt ze uit eigen ervaring omdat ze al veel wijnreizen gemaakt heeft, of ze maakt je enthousiast over haar volgende wijnreis die komen gaat….Ze maakt geweldige keuzes voor de proefavonden! Het liefst doe ik de opleiding weer over, maar dat is ook zo wat….en verder heeft ze een hele mooie online leeromgeving gemaakt voor het boek “Ik weet veel van wijn”. Ook indien je geen examen doet, is het heel erg leuk om in deze omgeving rond te kijken!!

Renée

Volg een wijncursus bij Le Club des Vins (Foto: Prisca Visser)

Bonjour, mijn naam is Nadien!

De oprichter van Le Club des Vins. Een idee dat in 2011 ontstond in Frankrijk – where else? Ik ging er bedrijfskunde studeren en werd verliefd op wijn. Het eerste slokje rosĂ© onder de Provençaalse zon veranderde mijn leven. Hier moest ik meer van weten. En zo geschiedde.

Inmiddels ben ik DipWSET en sta ik zelf voor de klas. Ik geef verschillende wijncursussen. Sinds 2021 geeft Anouk Rutten van Terroirista ook les voor Le Club des Vins.

De Club’s Wijncursus

Jawel, mensen. Ik ben al een tijdje bezig met het vormgeven van mijn EIGEN wijncursus. Dat gaat niet over alle classificaties van Bourgogne of dat eindeloze cru-systeem van Bordeaux, maar pakt de pareltjes eruit die je nog wel kan betalen of de boeren die het net even iets anders doen dan de rest. Dat brengt me op toverwoorden als biodynamie, minimale interventie en natuurwijn. Dit alles krijgt een plek in Le Club’s cursus.

Lijkt het je wat? Stuur me een mail, dan hou ik je op de hoogte!