Ansichtkaarten

Wijnhumor op ansichtkaarten

Wie houdt er niet van een goede quote, vooral als die over wijn gaat? Onze ansichtkaarten zijn perfect voor de wijnfan met een gevoel voor humor.

Voor Elke Gelegenheid

Of je nu iets te vieren hebt of gewoon een vriend wilt opfleuren, we hebben een kaart die past. “You had me at merlot” is ideaal voor romantische gelegenheden of gewoon omdat je dol bent op merlot (en je partner). Maar er is meer! “No Champagne, No Gain” is de ultieme motivatie voor je vrienden die een oppepper kunnen gebruiken. En laten we vooral onze ‘babykaart’ niet vergeten: “Gefeliciteerd met jullie kleine druif!” Perfect voor pasgeboren toekomstige wijnfans en natuurlijk hun ouders.

Kwaliteit

Net als een goede wijn hebben onze ansichtkaarten karakter. Ze zijn gemaakt van mat papier van hoogwaardige kwaliteit (400 gram). Dit zijn kaarten die je wilt bewaren, net zoals die ene fles wijn die al leeg is, maar je toch niet kunt weggooien.

Wijn & humor, altijd goed

Zoek je een manier om iemand op te vrolijken, te feliciteren of gewoon te zeggen dat je om ze geeft? Doe het met een kaart en een glas wijn in gedachten. Onze ansichtkaarten zijn het perfecte cadeau voor de wijnfan in je leven.

Dus pak een glas van je favoriete wijn en blader door onze collectie. Cheers!

Wat anderen vinden

Meer van Le Club…