S03E10 Raúl Pérez

S03E10 Raúl Pérez

Vandaag gaan we in gesprek met Raúl Pérez, de wijnmaker van Bodegas Raúl Pérez. Een imposant en bijzonder figuur. Bescheiden en vooral ontzettend bevlogen in wat hij doet. We komen erachter dat hij meer dan 150+ wijnen maakt, hebben het idee dat hij soms zelf ook even de tel kwijt is.

Aan het begin van de Podcast hebben we ook even uitgelegd wat een podcast nou daadwerkelijk is, want hij had hier nog nooit van gehoord.

De volgende wijnen zijn verkrijgbaar bij zowel Wijnkoperij Platenburg in Rotterdam en Vindict in Amsterdam.

  • Bodegas Raúl Pérez Bierzo La Vizcaína Mencia La Poulosa 2018
  • Bodegas Raúl Pérez Bierzo Ultreia Godello 2018
  • Bodegas Raúl Pérez Bierzo Godello La Vizcaína La del Vivo 2019
  • Bodegas Raúl Pérez Bierzo Ultreia Saint Jacques Mencia 2019

Glazen

Dat kan, wij proefden alle wijnen uit het Riedel Pinot Noir glas, waardoor je een nog betere ervaring hebt. Meer weten over Riedel glaswerk? Check dan ook onze podcast met de CEO van Riedel. De glazen zijn verkrijgbaar bij alle winkels van Les Généreux.

Meer linkjes:

? Lid worden voor de volgende editie van slobberpost? Dat kan, meld je aan. We gaan september weer versturen.

?  Ben je een importeur of wijnwinkel en wil je flessen insturen? Hier vind je de details.

✉️  Vragen of tips? Mail ons op podcast@leclubdesvins.nl. We love recensies! Fan van de podcast? Laat een recensie achter in de Apple podcast app!

Ik ben Nadien de Visser, wijnliefhebber pur sang. Ooit begonnen door een studie in Frankrijk en bij thuiskomst Le Club des Vins opgericht. Dé plek om je wijnkennis bij te spijkeren.