Het doel van Le Club des Vins is om wijnfans te verwonderen. Wijn is te leuk om het alleen maar over feiten te hebben. We gaan op avontuur en doen dat op de Club’s manier: toegankelijk, enthousiast en een tikkeltje rebels.

“Nadien is de eindbazin van de wijn. Via Le Club des Vins SDEN2 gevolgd en het was super! De enthousiasme, de kennis, de gezelligheid, het waren een aantal superavonden en ik heb er een hoop van geleerd. Aanrader voor iedereen die meer over wijn te weten wil komen!”


Bij Nadien de cursus SDEN2 gevolgd. Buiten het feit dat de cursus bijzonder leerzaam is, weet Nadien iedere cursusavond de lesstof op een ontspannen en boeiende wijze te presenteren. Iedereen die meer over wijn wilt weten kan ik aanraden via Nadien een cursus te volgen!


Nadien heeft zelf een bijna bodemloze put aan wijnkennis in haar repetoire. Dit weet ze op een prettige en schoolse manier in verschillende lessen onder te verdelen waardoor je aan de hand van haar levendige verhaal in een paar uur toch als beginneling reuzenstappen op het gebied van wijnproeven en wijnkennis kunt maken.”


“Nadien is de absolute wijnkoningin. Niet alleen heeft ze eindeloos veel kennis van wijn, ze weet je er ook op een heerlijk nuchtere en boeiende manier over te vertellen. Haar blog is vaak erg grappig geschreven, dat maakt het extra leuk. Haar wijncursus is ook zeker een aanrader voor elke wijnliefhebber.”


“Boeiend, leerzaam en vol passie hoe Nadien over wijn praat & schrijft geheel in haar eigen style. Leert mij steeds een beetje bij over de wijnwereld, maar kiest vooral ook keer op keer de lekkerste wijnen uit bijpassend bij het moment!”


Super leuk die Nadien! Aanrader is de wijncursus, gezellig en je steekt er nog wat van op ook! Lees graag de blog, informatief en het enthousiasme spat eraf. Love Le Club des Vins! ?”

Meer lezen?

Check dan alle reviews op Google. Dan zie je ook direct dat ze echt zijn en ik ze niet verzonnen heb 😉