Die standaard kerstpakketten met een akelige merlot, niet bijpassende nootjes en een blik ragout kennen we nu wel. Le Club gooit het over een andere boeg met kerstpakketten waar je wel maximaal van geniet.

Liever een pakket op maat?

Le Club denkt graag met je mee. Vul het formulier in en wij komen binnen 24 uur met een op maat gemaakte, persoonlijke offerte. Indien je specifieke wensen hebt omtrent wijn, laat het ons weten bij de ‘opmerkingen’.

Voordelen

Alle kerstpakketten gezellig ingepakt
Gratis verzending naar één adres in Nederland
Bezorgd op het bedrijf door koerier op een afgesproken tijdstip
Optioneel: toevoegen van gepersonaliseerde kaart

Direct verzenden naar je medewerkers

Dat kan ook. We schakelen dan PostNL in als bezorgdienst. Neem contact op via onderstaande knop en vul zoveel mogelijk informatie in. Het team van Le Club des Vins stuurt je een aangepaste offerte.

Let op: hoe dichterbij kerst, hoe drukker het wordt bij PostNL. Bestel op tijd.

the most wonderful time of the year

Gepersonaliseerde ansichtkaart

Bij het kerstpakket zit standaard een ansichtkaart. Le Club des Vins kan deze voor jouw bedrijf personaliseren met een persoonlijke boodschap en eventueel bedrijfslogo. Hiervoor vragen we een meerprijs van 1,25 euro (ex btw) per kaart.

Wat zeggen anderen over Le Club des Vins?


Kerstpakketten met wijn

Ben je op zoek naar een origineel kerstpakket voor jullie personeel? Le Club des Vins biedt rondom de Kerst van 2021 verschillende opties kerstpakketten in verschillende budgetten. Kerstmis is alweer om de hoek, en na een jaar van nog altijd veel thuiswerken en Zoom-meetings ben je nu nog mooi op tijd om iets leuks voor je medewerkers te regelen!

Le Club des Vins biedt een aantal kerstpakketten in verschillende thema’s en budgetten. De rode draad in ieder pakket is champagne, want het zou geen december zijn als we niet een flesje bubbels opentrekken. Daarnaast vind je lekkernijen die passen bij de wijn of bubbel in kwestie. Geen blikken ragout of droge toast – Le Club gooit het over een andere boeg en zorgt er voor dat de hele inhoud van het kerstpakket bij elkaar past.

Kerstpakket met alcoholvrije wijn

Liever alcoholvrij? Dat kan ook. We hebben een aantal mooie alcoholvrije opties gevonden. We vertellen je er graag meer over. Stuur een mail als je meer wil weten.

Heb je specifieke wensen als je gaat voor een kerstpakket met wijn of een kerstpakket met bubbels? Dan maken we voor jou een offerte op maat. 

Wijnproeverij als kerstpakket of kerstborrel

Wanneer je een wijnproeverij als kerstpakket wil aanbieden aan het personeel, hebben wij ook mogelijkheden. In de regio Rotterdam kunnen wij een wijnproeverij op locatie aanbieden. Buiten die regio kunnen wij ook online wijnproeverijen geheel verzorgen. Dat is nog eens een origineel kerstpakket!