On Bordeaux

39,-

On Bordeaux is een verzameling van de beste verhalen van de meest geliefde wijnschrijvers en critici. Scroll omlaag voor een kleine impressie. De mooie verhalen maken het een goede toevoeging op het onlangs verschenen, fantastische boek Inside Bordeaux van Jane Anson.

Bezorginfo

  • Levertijd tussen 1 en 3 dagen
  • Verzendkosten in Nederland bedragen 3,95
  • Verzendkosten naar België bedragen 9,95
  • Boven de 75 euro geen verzendkosten in NL en BE

Scroll omlaag voor meer info.

Slechts 2 resterend op voorraad

blank blank blank blank blank blank

blank blank

On Champagne

Een boek met verhalen om de grootste mousserende wijn allertijden te vieren.

Genoemd in het Financieel Dagblad op 16 november 2022. "Het boek staat vol interessante en soms vermakelijke verhalen en als je nog een cadeau zoekt voor een champagneliefhebber: dit is het."

Bezorginfo

  • Verzendkosten in Nederland bedragen 3,95
  • Verzendkosten naar België bedragen 9,95
  • Boven de 75 euro geen verzendkosten in NL en BE
Artikelnummer: BOEK-ONBORDEAUX Categorie: Tag:

Beschrijving

Wat staat er in On Bordeaux?

  • Hugh Johnson, Fiona Beckett en Baron Elie de Rothschild bespreken (uit) eten in Bordeaux: hoe serveer je Bordeaux, met wat en met wie
  • Mathieu Chadronnier, Christian Seely en Joe Fattorini werpen hun licht op de manier waarop we vandaag de dag claret zien
  • Ian Maxwell Campbell prijst 1871 en 1875, de laatste grote jaargangen vóór de phylloxera-plaag
  • Fiona Morrison MW onderzoekt de geweldige veerkracht van Bordeaux en hoe de vintage van 1982 alles veranderde.
  • John Salvi, Bill Blatch en Peter Vinding-Diers onthullen de wijnen die de weg wijzen naar de toekomst van Bordeaux
  • Joe Fattorini biedt alles wat u moet weten over het lopen van de iconische Médoc Marathon

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “On Bordeaux” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.