Le Club des Vins

Noble Rot Editie 29

16

Noble Rot is het vetste magazine over wijn dat er bestaat. Geen snobbistisch geleuter over wijn, wel dikke wijnen en mooie artikelen.

Verzendkosten

  • Verzendkosten in Nederland bedragen 3,95
  • Verzendkosten naar België bedragen 7,50
  • Boven de 150 euro geen verzendkosten in NL en BE

Scroll omlaag voor meer info.

 

Op voorraad

Combineer met andere edities

Noble Rot Editie 31

Noble Rot is het vetste magazine over wijn dat er bestaat. Geen snobbistisch geleuter over wijn, wel dikke wijnen en mooie artikelen. In deze editie vieren ze hun 10 jarig bestaan, scroll omlaag voor meer info.

Nu uitverkocht, maar komt mee met de volgende editie (rond 25 juni 2023 binnen). Je kunt nu reserveren. 

Bezorginfo

  • Levertijd tussen 1 en 3 werkdagen
  • Verzendkosten bedragen 3,95 in Nederland (en 9,95 naar België)
  • Bestellingen boven de 150,- worden gratis verzonden naar NL en BE

Noble Rot Editie 30

Noble Rot is het vetste magazine over wijn dat er bestaat. Geen snobbistisch geleuter over wijn, wel dikke wijnen en mooie artikelen. Scroll omlaag voor meer info over de inhoud van dit nummer.

Bezorginfo

  • Levertijd tussen 1 en 3 werkdagen
  • Verzendkosten bedragen 3,95 in Nederland (en 9,95 naar België)
  • Bestellingen boven de 150,- worden gratis verzonden naar NL en BE
Categorie: Tag:

Beschrijving

Greetings Earthlings, and welcome to Noble Rot 29, a cosmic new collection of writing about wine, food and culture.

In this issue we…

A well-worn wine-trade legend involves a venerable merchant being asked when they last mistook Bordeaux for Burgundy. “Not since lunchtime” is their answer. Loved by some and reviled by many, the often-ignominious art of blind tasting – AKA trying to identify a wine without seeing the label – comes under the spotlight in the new issue of Noble Rot.

Also in this issue…

… interview king of interviewers Louis Theroux and disco queen Róisín Murphy. We find ourselves dancing to the tune of Theroux’s wiggle wiggle while Murphy tells Noble Rot agony uncle John Niven about her love of food over a pre-gig supper.

…travel to Andalusia to meet some of Sherry’s most exciting new winemakers, and profile Jura Yellow Wine, Emilia-Romagna’s DenavoloCretan wine, and Barbacàn, the Instagram dance sensations busting a move on Valtellina’s vertiginous slopes.

…hear about Pulp’s Jarvis Cocker ‘Greatest Meal’ at New York’s The Four Seasons.

…Elsewhere, Marina O’Loughlin wishes chefs would stay in the kitchen, comedian Isy Suttie tells us how she found her passion for wine at Oddbins, Alice Feiring tells us why she’s not having ‘mouse taint’,

Robert Walters reflects on two pivotal vintages for Champagne, and Henry Harris professes his love for andouillette – France’s stinky sausage. Somebody open the windows!

noble rot 29
You're viewing: Noble Rot Editie 29 16
Toevoegen aan winkelwagen
Shopping cart close