Puzzels & spellen

Puzzelen én leren over wijn tegelijk. Klinkt als de ideale tijdsbesteding.
Schenk een bijpassend glas in en ga lekker puzzelen. 

Origineel wijncadeau

Bij Le Club des Vins vind je een originele collectie puzzels met één thema: wijn. Met meer dan duizend stukjes zijn deze puzzels een perfecte manier om te ontspannen en tegelijkertijd te leren over beroemde wijnlanden zoals Frankrijk, Australië en Italië. Deze puzzels geven de belangrijkste wijnstreken, druivenrassen en bezienswaardigheden van elk gebied weer.

Puzzel Champagnestreek

Voor de liefhebbers van Champagne is er een speciale puzzel van de Champagne-regio. Deze te gekke puzzel van 1000 stukjes biedt een gedetailleerd overzicht van deze beroemde wijnstreek, met inbegrip van de voornaamste druivenrassen en bezienswaardigheden. Of je nu een wijnkenner bent of gewoon van puzzelen houdt, deze puzzel is een uitnodiging om de wereld van Champagne te verkennen. Ben je net met een wijncursus bezig? Dan is dit de ideale manier om het gebied beter te leren kennen. Schenk een mousserende wijn in en begin met puzzelen!

Oog voor detail & mooi verpakt

Elke puzzel wordt geleverd in een prachtig vormgegeven doos. Als bonus ontvang je ook een gratis poster die dient als voorbeeld voor de puzzel. Dit maakt het niet alleen een plezier om aan te werken, maar ook een origineel cadeau voor elke wijnfanaat of fervent puzzelaar.