3 mei – Wijnspijsmiddag

85,00

De perfecte wijnspijs: kinderspel of hogere wiskunde?

Daar gaan we dieper op in op 3 mei. Want hoe maak je nou de perfecte wijn-spijscombinatie? Zoals een van de beste sommeliers – Edwin Raben – van Nederland ooit zei: zolang de wijn en het eten elkaar niet bijten, ben je al een heel eind. Jan-Jaap, met ruim tien jaar ervaring in wijn & spijs (Bentinck, Maeve* en Wijnbar Vindict), en Nadien, die al acht jaar wijncursussen geeft, vertellen je er alles over. Waar let je op? Welke ingrediënten zorgen voor harmonie? En hoe kan een gerecht de wijn nét dat beetje extra geven?

We gaan niet alleen proeven, maar ook zelf aan de slag. Want wijn en spijs leer je het beste door te doen. En geloof ons: soms kan een kleine twist een wereld van verschil maken.

Datum: zaterdag 3 mei
Tijd: van 12:30 uur tot 15:00 uur
Locatie: Vindict, Docklandsweg 5, Amsterdam
Presentatie: Jan Jaap Altenburg (DipWSET) en Nadien de Visser (DipWSET)

Uitverkocht

Categorie: