Wijn proeven blijft het leukste wat er is. Met de wijnproeverijen van Le Club des Vins zit je helemaal gebakken. Voor beginners of voor de doorgewinterde wijnfanaten – op ieder niveau kunnen we een passend voorstel doen. We bieden maatwerk tot op de druif, allemaal in een relaxte sfeer.

Check zeker onze agenda voor open proeverijen bij de leukste wijnbars van Rotterdam en Amsterdam.

wijnproeverij champagne proeven wijnproeven rotterdam

Een wijnproeverij bij Le Club des Vins

Is elke keer weer anders. Wij zijn van de aanpak ‘maatwerk’ en passen ons volledig aan op jouw wensen. Alleen maar mousserende wijnen? Doen we! Ook leuk: een vergelijking tussen de Oude en de Nieuwe Wereld. Of een wijnproeverij met wijnen van Nederlandse bodem.

Wat betreft de kosten, die zijn net zo variabel als de aroma’s van een complexe chardonnay. Afhankelijk van hoeveel mensen je uitnodigt, waar we de proeverij houden, het thema en welke wijnen je wilt, worden de kosten bepaald.

Offerte ontvangen?
Vul dit formulier in en je hoort binnen 24 uur van ons.

Wat kun je verwachten van een wijnproeverij?

Stel je voor: een tafel vol flessen, een kaasplankje binnen handbereik en twee uur de tijd om te ruiken, nippen en slurpen. Dat is onze standaard wijnproeverij in een notendop. Meestal proeven we 6 tot 8 wijnen, variërend van ‘oh, interessant’ tot ‘wow, waar is deze wijn mijn hele leven geweest?‘. Tijdens de proeverij duiken we ook in de fijne kneepjes van het vak. Je leert hoe je wijn proeft, maar ook hoe je indruk maakt op je vrienden met een snelle proefnotitie. ‘Hints van vanille en overrijpe perzik,’ zeg je dan, terwijl iedereen onder de indruk knikt. We vertellen je ook waar de wijn vandaan komt, of het nu een zonovergoten wijngaard in Toscane is of een verborgen parel uit een kleine Franse streek.

Wil je het luxer aanpakken? Geen probleem, we kunnen de kaasplank uitbreiden en/of de catering inschakelen.

Klanten

Van proeverijen voor vriendengroepen en families tot bedrijfsuitjes, wij draaien onze hand er niet voor om. We bieden maatwerk tot op de druif, allemaal in een relaxte sfeer – online of op locatie. Deze bedrijven gingen je voor.

Jacobs Douwe Egberts klant
Mercedes-Benz klant
Buitenlandse zaken klant
Nespresso klant
zoom proeverij online wijnproeverij

Liever online proeven? Wat praktische informatie:

De duur en de kosten van de wijnproeverij zijn afhankelijk van het aantal wijnen. Prijzen beginnen bij 49 euro per persoon inclusief verzendkosten naar de geadresseerden.

Meestal duurt een online proeverij 1,5 uur tot 2 uur. Minimale groepsgrootte: 10 personen

Ook een relatiegeschenk toevoegen? Le Club heeft leuke proefboekjes, toffe (de beste!) wijnglazen en mooie wijnen die leuk verpakt bijgeleverd kunnen worden.

Vraag een offerte aan >