Super Soaker 2.0: het champagnegeweer.

Zoek je manieren je feestje naar een hoger niveau te tillen? Stop maar met zoeken. Hier is je antwoord: een champagnegeweer! Een super soaker 2.0 die je niet vult met water, maar met bubbels! Denk je is fissa?

Champagnedouche voor iedereen!

Zet je vrienden op een rij, klik een magnumfles in de houder en spuiten maar! In zo’n 45 minuten geef je je vrienden een champagnedouche. Leuk op maandagochtend!

Wat je natuurlijk ook kunt doen, is elkaar natspuiten op een boot. Hoe dat precies gaat, zie je hier:

Mag ik je bijschenken?

Tja, dat spuiten van Champagne doet toch altijd een beetje pijn. In de portemonnee welteverstaan. Misschien als je Kanye West heet, het allemaal niet meer zo uit maakt. Maar ik drink het vooralsnog toch liever op. En wat blijkt: je kunt het champagnegeweer ook gebruiken als sophisticated uitschenker.

champagne-gun

Het ultieme pronkstuk

Even geen feestjes? Dan is je champagnegeweer natuurlijk een ultiem pronkstuk. Zet ‘m in een mooie vitrinekast en reken maar dat ‘ie shine-t.

Overtuigd?

Het champagnegeweer is te bestellen in drie kleuren: goud, rozegoud en chroom – de kleuren van de elite. Te bestellen voor € 405 bij de maker King of Sparklers. Vergeet niet gelijk een doosje magnums te bestellen!

blank
Dit is ‘m dan. De king of sparklers: Jeremy Touitou. Uhm, ja, had niets anders verwacht.

 

Ik ben Nadien de Visser, wijnliefhebber pur sang. Ooit begonnen door een studie in Frankrijk en bij thuiskomst Le Club des Vins opgericht. Dé plek om je wijnkennis bij te spijkeren.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.