S03E15 Hoe maak je rode wijn (met Betuws Wijndomein)

S03E15 Hoe maak je rode wijn (met Betuws Wijndomein)

Na onze eerste podcast met Diederik Beker met als onderwerp ‘hoe maak je witte wijn?’ nu eindelijk de tweede aflevering over rode wijn. JJ was op bezoek in de Betuwe voor een experiment van de VNWP (Vereniging Nederlandse Wijn Producenten) en plakte er meteen deze podcast achteraan. In de podcast vertellen we je kort (ja, we doen ons best) waar het experiment over ging. Verder lopen we stap voor stap het wijnmaakproces door aan de hand van de LingeRood Cuvée Signature 2019 volgens het logboek van Diederik.

Wil jij zelf ook zo’n uniek kistje scoren met verschillende jaargangen van de Cuvée Signature? Dat kan, en kan je hier bestellen. Vergeet ook niet zeker een keer de wijngaard te bezoeken in het voorjaar of in de zomer. Aanrader

Meer linkjes:

? Lid worden voor de volgende editie van slobberpost? Dat kan, meld je aan. We gaan september weer versturen.

?  Ben je een importeur of wijnwinkel en wil je flessen insturen? Hier vind je de details.

✉️  Vragen of tips? Mail ons op podcast@leclubdesvins.nl. We love recensies! Fan van de podcast? Laat een recensie achter in de Apple podcast app!

Ik ben Nadien de Visser, wijnliefhebber pur sang. Ooit begonnen door een studie in Frankrijk en bij thuiskomst Le Club des Vins opgericht. Dé plek om je wijnkennis bij te spijkeren.