S03E05 Grand Vin Limbourgois & Wijnwinkel BOB

Deze maand staat in het teken van de Limburgse wijn. Speciaal daarvoor hebben we een podcast opgenomen in samenwerking met onze vrienden van Wijnwinkel BOB. Wist je bijvoorbeeld dat de naam van de winkel een dubbele betekenis heeft? BOB staat voor beschermde oorsprongsbenaming. Ofwel: het Nederlandse equivalent van de Franse AOC.

In de podcast vertellen we meer over het Limburgse klimaat, de geschiedenis en de wijndomeinen. Zelf ook genieten van Limburgse wijn? Dat kan! Samen met Wijnwinkel BOB hebben we een te gekke box samengesteld die vanaf nu besteld kan worden. Drie prachtexemplaren van gerijpte Nederlandse pinot noir. Met begeleidende licht hysterische filmpjes zoals jullie van ons gewend zijn. Klik hier om de box te bestellen en zelf te genieten van deze unieke en gelimiteerde wijnen.

Benieuwd naar wijnwinkel BOB? Kom vooral eens kijken in de winkel in de Pijp of check de website.

Meer linkjes:

? Lid worden voor de volgende editie van slobberpost? Dat kan, meld je aan. We gaan september weer versturen.

?  Ben je een importeur of wijnwinkel en wil je flessen insturen? Hier vind je de details.

✉️  Vragen of tips? Mail ons op podcast@leclubdesvins.nlWe love recensies! Fan van de podcast? Laat een recensie achter in de Apple podcast app!

Ik ben Nadien de Visser, wijnliefhebber pur sang. Ooit begonnen door een studie in Frankrijk en bij thuiskomst Le Club des Vins opgericht. Dé plek om je wijnkennis bij te spijkeren.