S02E23 Sangiovese ‘The best is yet to come’

S02E23 Sangiovese ‘The best is yet to come’

Deze podcast moest wel over sangiovese gaan, want deze druif was de hoofdrolspeler in slobberpost #02. Bovendien zijn we er gek op. Het heeft even geduurd, maar zelfs JJ is overstag. Waarom is sangiovese niet zo populair als nebbiolo, pinot noir of cabernet sauvignon? We vertellen het je in deze aflevering. 

Slobberpost #02

De grote onthulling is daar. We vertellen je alles over de twee flesjes. Nummer 1 was Tenuta Ghiaccio Forte Morellino di Scansano 2019 en Nummer 2 was uiteraard de superklapper: Castello Romitorio Brunello di Montalcino 2016. Deze wijnen zijn verkrijgbaar bij Vindict in Amsterdam en Wijnkoperij Platenburg in Rotterdam. Woon je niet in de buurt? Check dan even de website van Généreux voor een wijnwinkel in jouw omgeving.

Doe je mee de volgende keer?

Vind je dit helemaal leuk en wil je graag mee doen met slobberpost? Dan kan. In juni versturen we weer nieuwe post. We hebben je steun hard nodig, want we hebben net weer nieuwe dasspeldmicrofoontjes gekocht. 

Boeken

Perfles.nl

Binnenkort volgt er nog een podcast over Brunello in het bijzonder, want we hebben namelijk een mooie fles van Gaja gekregen van Perfles.nl. Op PerFles.nl kun je namelijk toffe – ook oudere – wijnen kopen. Moeite waard om eens te kijken! Binnenkort meer hierover. 

Vragen?

Stel ons een vraag, mail ons op podcast@leclubdesvins.nl en we behandelen jouw prangende wijnvraag in de podcast.

We love recensies. Fan van de podcast? Laat een recensie achter in de Apple podcast app.

Ik ben Nadien de Visser, wijnliefhebber pur sang. Ooit begonnen door een studie in Frankrijk en bij thuiskomst Le Club des Vins opgericht. Dé plek om je wijnkennis bij te spijkeren.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.