S02E21 Acid Junkies, part 2

S02E21 Acid Junkies, part 2

We hebben zo ontzettend het zuur gekregen van de eerste podcast dat er uiteraard een vervolg moest komen op acid junkies en dus bij deze een deel 2 met rode wijnen in de hoofdrol.  

Slobberpost

In deze podcast vind je de onthulling van de eerste slobberpost, en het bleek nogal een pittige te zijn! Maar meedoen is belangrijker dan winnen, en jullie proefnotities zaten er allemaal erg dicht in de buurt. Later deze week volgt onze proefnotie op social media. Maar voor nu moet je toch echt de podcast luisteren met tevens langste intro ooit, wil je weten wat er in de eerste editie zat.

Zonder te verklappen wat de wijn is kan je via de volgende links de wijn bestellen en reserveren, want dit wil je hebben en is uiteraard niet zomaar de eerste de beste wijn die wij jullie hebben afgestuurd in samenwerking met Les Genereux!

Klik op de stad naar keuze en bestel en reserveer deze bijzondere wijn in Rotterdam of Amsterdam.

Aanmelden? Dat kan nog, maar wees er snel bij, want de volgende editie van #slobberpost is al bijna uitverkocht, en hier ontvang je niet alleen de wijn voor de maand april voor maar ook mei kunnen we je alvast verklappen. Dubbel feest.

Vergeet niet meteen je adresgegevens achter te laten d.at scheelt ons weer werk!


Proefboxen

Verder zitten we natuurlijk nooit stil, want dan kunnen we niet! De eerste lichting van onze Stay @ Home proefboxen 2.0 zijn inmiddels uitverkocht, maar niet getreurd we gaan natuurlijk door! Zo tof dat jullie allemaal met ons mee proeven. Interesse? Klik hier.

Wel lanceren we de nieuwste editie van de Supperklapper box. Geheel in thema deze keer namelijk Zuid-Afrika. Het favoriete wijnland van JJ. Kortom je kan met ons op liquid holiday in je eigen woonkamer. Bestellen kan hier. En de beginnersbox ken je klassiekers 2.0 komt eraan!

Vragen?

Stel ons een vraag, mail ons op podcast@leclubdesvins.nl en we behandelen jou prangende wijnvraag in de podcast.

We love recensies! Fan van de podcast? Laat een recensie achter in de Apple podcast app!

Ik ben Nadien de Visser, wijnliefhebber pur sang. Ooit begonnen door een studie in Frankrijk en bij thuiskomst Le Club des Vins opgericht. Dé plek om je wijnkennis bij te spijkeren.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.