S02E15 I only pray for cheesus

S02E15 I only pray for cheesus

Welke wijn bij welke kaas? Het was eigenlijk de bedoeling om deze podcast net voor de kerstdagen te lanceren, maar ja #workhappened. We moesten weer door. Geeft ook niet, want des te meer reden om gewoon vanavond zo’n kaasplankje op tafel te toveren.

We zien vaak port voorbijkomen als begeleider van kaas. Maar vaak is port veel te zwaar en zijn er veel betere wijn/kaas combi’s te bedenken. Hoe en welke horen we van René, eigenaar van Bourgondisch Lifestyle. Nadien kon er niet bij zijn, maar is wel een tikkie jaloers geworden na het luisteren van deze podcast. Deze combi’s…..

?️ Oproepje

Vind je onze podcasts leuk en wil je ons steunen? Dat kan via Petje.af.

Update maart 2021: we hebben iets nieuws geïntroduceerd! We noemen het slobberpost en het is te gek. Elke maand sturen we jou een flesje (40 ml) op met een toffe wijn. Aan jou de vraag wat er in zit? We behandelen het in de eerstvolgende podcast.

Ik ben Nadien de Visser, wijnliefhebber pur sang. Ooit begonnen door een studie in Frankrijk en bij thuiskomst Le Club des Vins opgericht. Dé plek om je wijnkennis bij te spijkeren.