S02E02 – Azerbaijan

S02E02 – Azerbaijan

Deze podcast gaat over de wijnen van Azerbaijan. Huh? Wordt daar ook wijn gemaakt? Ja zeker! Nadien zou eigenlijk op persreis gaan om het met eigen ogen te zien, maar helaas gooide corona roet in het eten. Dan maar een podcast vanuit het vrolijke Rotterdam, samen met Moritz Peeters, eigenaar van Wijnhandel Peeters waar bijna alle wijnen van Savalan, het bekendste huis van het land, verkrijgbaar zijn. We proeven:

  • Merlot Sweet Reserve
  • Aglianico
  • Special Edition Syrah

Deze en vele andere wijnen (én toffe proefbox) zijn verkrijgbaar via Wijnhandel Peeters.

Voor alle podcast linkjes, check deze pagina >

? Boekenhoek

Moritz had twee boekentips. De eerste tip is een boek over Jazz (The best 100 jazz albums), de andere hobby van Moritz. En leuk: hij wil een proeverij organiseren met wijn & jazz. Moeten we bij zijn. Andere tip, de wijnboekentip, is een klein boekje van The Madeira Wine Company waarin alle in’s en out’s van Madeira uit de doeken worden gedaan. Kun je bij hem in de winkel krijgen.

?️ Oproepje

Vind je onze podcasts leuk en wil je ons steunen? Dat kan via Petje.af.Al 1️⃣2️⃣ mensen gingen je voor 🙂 Onze dank is groot!

Ik ben Nadien de Visser, wijnliefhebber pur sang. Ooit begonnen door een studie in Frankrijk en bij thuiskomst Le Club des Vins opgericht. Dé plek om je wijnkennis bij te spijkeren.