S02E018 Hoe proef je bubbels met Philipponnat

S02E018 Hoe proef je bubbels met Philipponnat

Dat waren we al natuurlijk, maar door het Hollandse winterweer van vorige week hebben moesten we wel iets doen met het thema Ice Ice baby. Daarom hebben we de afleveringen even omgedraaid en heb je deze week hoe proef je bubbels.

Na de podcast met hoe proef je witte wijn & hoe proef je rode wijn, kon de podcast hoe proef je bubbels natuurlijk niet uitblijven.

Bubbels proeven is namelijk wel even een andere tak van sport waarbij je weer op een aantal andere zaken moet letten dan bij witte en rode wijn.
Verder verklaart SommelJJ de liefde aan Prosecco (geintje natuurlijk). Alle verschillende stijlen bubbels komen natuurlijk uitgebreid aan bod in deze podcast.

Als voorbeeld in de podcast proeven we Champagne Philipponnat 1525 (dank aan Vinites voor deze leuke champagne).

?️ Oproepje

Vind je onze podcasts leuk en wil je ons steunen? Dat kan via Petje.af.

Update maart 2021: we hebben iets nieuws geïntroduceerd! We noemen het slobberpost en het is te gek. Elke maand sturen we jou een flesje (40 ml) op met een toffe wijn. Aan jou de vraag wat er in zit? We behandelen het in de eerstvolgende podcast.

Ik ben Nadien de Visser, wijnliefhebber pur sang. Ooit begonnen door een studie in Frankrijk en bij thuiskomst Le Club des Vins opgericht. Dé plek om je wijnkennis bij te spijkeren.