Flessenpost

Flessen insturen? Dat kan. We zijn super benieuwd naar jullie assortiment. Hieronder vind je meer informatie over de mogelijkheden om te adverteren in Le Club & Sommeljj de Podcast.

Voor adverteerders

Le Club & Sommeljj de Podcast is de eerste (en grootste) podcast van Nederland over wijn met een jonge, actief betalende community.

 • Meer dan 170.000 streams
 • Gemiddeld 4.000 luisteraars per aflevering
 • 55% man, 45% vrouw
 • 55% tussen 23 en 34 jaar oud
 • 90 betalende leden voor slobberpost

We publiceren gemiddeld drie keer per maand een nieuwe podcast. Altijd op #winewednesday.


Flessen opsturen?

Dat mag altijd. Lees onderaan deze pagina even de disclaimer door.

Ons postadres:

Le Club & Sommeljj de Podcast
Kantoor 106
Zomerhofstraat 71
3032CK Rotterdam

Blijf op de hoogte

We hebben een mailinglijst gemaakt speciaal voor wijnwinkels en importeurs. Als wij een podcast opnemen over een bepaald thema, hoor je dat als eerste. We mailen een paar keer per jaar.

podcast over wijn

Waarom adverteren?

 • Groot bereik
  Zo’n 2500 luisteraars, waarvan 10% betalend (slobberpost of een proefbox)
 • Sterke inhoud
  Nadien en Jan-Jaap hebben elkaar ontmoet op de opleiding Diploma Course van WSET. Nadien is net afgestudeerd en Jan Jaap is onderweg.
 • Veel interactie met community
  We hebben een gezellige community van wijnfans opgebouwd waar we veel interactie mee hebben op instagram en via de mail

Slobberpost

Slobberpost is de meest veelzijdige vorm van marketing die er bestaat. Onze luisteraars horen niet alleen onze proefnotitie van de wijn, ze kunnen zelf meeproeven.

Elke twee maanden versturen wij drie flesjes (40 ml) naar onze betalende leden. In de week erna bespreken Jan-Jaap en Nadien de wijnen in de podcast inclusief een uitgebreide WSET-proefnotitie.

Daarnaast onthullen we de wijn op instagram en in onze speciale podcast nieuwsbrief.

Disclaimer

Het spreekt wellicht voor zich, maar: we zijn niet te koop. We kunnen niet garanderen dat jouw opgestuurde wijnen worden genoemd in de podcast.

Desalniettemin vinden we het heel leuk om wijn te proeven. Sterker nog, het is de reden dat we voor dit vak hebben gekozen. Als de wijn bij een onderwerp past of zoveel indruk maakt dat we ‘m gewoon moeten benoemen, dan hoor je dat zeker terug in de podcast.