Onze docenten

Drie wijnfanaten die niet kunnen stoppen met praten over wijn.

nadien

Nadien de Visser

DipWSET en bezig met Weinakademiker
Spanish Wine Educator

Nadien de Visser is de oprichter van Le Club des Vins en begon in 2016 met het geven van wijncursussen. In 2021 rondde ze de opleiding WSET Diploma Course (Level 4) af en ze is nu bezig met het schrijven van haar scriptie, zodat ze ook de titel Weinakademiker achter haar naam kan zetten.

Samen met sommelier Jan Jaap Altenburg van wijnbar Vindict in Amsterdam maakt ze een podcast: Le Club & Sommeljjde Podcast.

Daniëlle Duijvestijn

Vinoloog van de Wijnacademie

Zeeuwse van origine, Rotterdamse in hart en woonachtig in Den Haag. Daniëlle is mede-eigenaar van Proef bij Platenburg en dus regelmatig in de wijnbar te vinden.

Voor Proef was Daniëlle werkzaam als wijnadviseur bij Wijnkoperij Platenburg en bedenker achter Wijnclub Cuvée, het leukste wijnabonnement van Rotterdam.

blank
coen docent le club

Coen van der Burgt

Bezig met WSET Diploma Course

Van een achtergrond in de horeca via een wijnwinkel en verschillende oogsten op zowel noordelijk als zuidelijk halfrond is hij – met een uitstap naar een grote wijnimporteur tussendoor – inmiddels ‘geland’ in Rotterdam. 

‘Geland’ weliswaar met een kanttekening, want de wijngebieden blijven hem trekken. Zo komt hij net terug uit Zuid-Afrika, werkt hij deze zomer in een wijngaard in Zuid-Limburg en gaat hij in september ’23 wijn maken in het beroemde Pomerol.