N02E26 No champagne no gain

N02E26 No champagne no gain

Man, wat zijn we lekker weggeweest. Even helemaal niks behalve heel veel champagne. We hebben weldadig genoten van alles wat de champagne ons te bieden had, terrassen net weer open, perfect weer, heerlijke lunches en bovenal louter bruisend genot in ons glas.

Liever luisteren in andere app? Check >

We hebben ook een interview met de chef de cave van Charles Heidsieck opgenomen, die vind je hier.

Slobberpost

‘The summer edition’ In het glas hebben jullie twee geweldige wijnen van Vinites. De Vermentino di Sardegna doc ‘Merì’ en de Valtenèsi Rosé doc ‘RosaMara’ van Costaripa. We hebben vooral gezien dat veel mensen op sauvignon blanc zaten, en met rosé een beetje in de war raakten. Het goed lezen van de hint helpt je al ver op weg, en het was ook een moeilijke deze keer maar wel echt stuk voor stuk gastronomische wijnen. De wijnen worden uitgebreid besproken in deze podcast.

De boekenhoek

Dat is natuurlijk het ultieme champagneboek: Christie’s Encyclopedia of Champagne & Sparkling Wine. Meer weten over Champagne? Check dan ook even dit artikel >

Vragen?

Stel ons een vraag, mail ons op podcast@leclubdesvins.nl en we behandelen jouw prangende wijnvraag in de podcast.

We love recensies. Fan van de podcast? Laat een recensie achter in de Apple podcast app.

Ik ben Nadien de Visser, wijnliefhebber pur sang. Ooit begonnen door een studie in Frankrijk en bij thuiskomst Le Club des Vins opgericht. Dé plek om je wijnkennis bij te spijkeren.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.