Wat een geluk. We mochten op bezoek bij Charles Heidsieck, een van onze favoriete champagnehuizen. We trappen ons champagneweekend af met een lunch met de exportmanager en de chef de cave van Charles Heidsieck, krijgen een rondleiding door de kelders, proeven (bijna) de hele serie champagne, waaronder de bijzondere Blanc des Millénaires 2004 én 2006 – en als klap op de vuurpijl mogen we de chef de cave – Cyril Brun – interviewen voor onze podcast. We vragen hem alles over de champagnes, zijn werk en de toekomstplannen.
Benieuwd wat we nog meer beleefd hebben tijdens onze trip? Luister dan de podcast No Champagne, No Gain.
Charles Heidsieck
Charles Heidsieck wordt geïmporteerd door Les Genereux. Kijk op hun website voor een wijnwinkel bij jou in de buurt.
Show notes
⛏️ Champagne in een mijn, huh? Is echt waar, kijk maar
? Nieuwe druivenrassen in de Champagne? Check dit artikel van Forbes
?️ Nadien was eerder op bezoek bij Charles en schreef daar dit artikel over? Lid worden van slobberpost? Dat kan, meld je aan
✉️ Vragen? Mail ons op podcast@leclubdesvins.nl
? Ben je een importeur of wijnwinkel en wil je flessen insturen? Hier vind je de details
De boekenhoek
Dat is natuurlijk het ultieme champagneboek: Christie’s Encyclopedia of Champagne & Sparkling Wine. Meer weten over Champagne? Check dan ook even dit artikel >