Le Club & Sommeljj de Podcast zijn de nieuwe Rueda Winefluencers

Le Club & Sommeljj de Podcast zijn de nieuwe Rueda Winefluencers

Persbericht Rueda, donderdag 6 oktober.

Afgelopen 19 t/m 23 september deden tientallen Nederlandse en Vlaamse wijnfans mee aan Rueda Winefluencer 2023. Door originele Rueda (wijn) content te plaatsen op o.a. social media, streden de deelnemers om de titel Rueda Winefluencer Nederland en Rueda Winefluencer België én het bedrag van maar liefst € 5000.-. De Nederlandse Le Club & Sommeljj de Podcast en de Vlaamse Flo Vino wisten de jury te overtuigen. Zij zijn een jaar lang hét gezicht van D.O. Rueda.

Rueda Winefluencer 2023 Nederland: Le Club & Sommeljj de Podcast!

Jan-Jaap en Nadien, ook bekend van Le Club & Sommeljj de Podcast raken (letterlijk) niet uitgepraat over wijn. Ze wisten de jury te overtuigen met een professionele podcast over Rueda Verdejo die ze speciaal voor de wedstrijd hebben opgenomen. Ook hun blog en social media posts waren van hoge kwaliteit. Daarnaast maakte hun gevoel voor humor en enthousiasme voor het wijn vak veel indruk op de jury.

D.O. Rueda is trots op dit duo als allernieuwste Rueda Winefluencers van Nederland!

Rueda Winefluencer 2023 België: Femke Colenbie

Aan passie geen gebrek! Femke van Flovino ging all-in en inspireerde de jury met heerlijke wijnspijs combinaties, een taalcursus Spaans en een heuse mini-serie over Rueda op Youtube. Met haar positieve vibe maakte ze veelzijdige en originele content. Filmpjes monteren, foto’s bewerken, en bloggen; ze deed het allemaal.

België is met Femke een heel goede Rueda Winefluencer rijker!

Moeilijk kiezen

Door de grote hoeveelheid enthousiaste en veelzijdige deelnames was het kiezen van de winnaars een uitdaging voor de speciaal geselecteerde Rueda Winefluencer jury. Dit jaar bestond de jury uit Winefluencer 2021 Elianne (@Eliannedrinkswine) en Winefluencer 2022 Debbie (@Goestingske).

D.O. Rueda bedankt de juryleden en alle deelnemers van Rueda Winefluencer. Meer over Rueda wijnen op www.ruedawijnen.nl en www.ruedawijnen.be.

Abonneer je op de nieuwsbrief van Le Club des Vins.
Ontvang net als 2.500 anderen elke week wijnvertier in je inbox.

Ik ben Nadien de Visser, wijnliefhebber pur sang. Ooit begonnen door een studie in Frankrijk en bij thuiskomst Le Club des Vins opgericht. Dé plek om je wijnkennis bij te spijkeren.