SDEN2 – klassikaal – 18 januari 2022

320,00

Voor beginners is SDEN2 een goede eerste stap in de wijnwereld. In SDEN2 staat het boek ‘ik weet meer van wijn’ centraal. Tijdens de wijncursus maak je kennis met de belangrijkste druivenrassen, wijnstreken en wijnmaaktechnieken.

  • Vijf avonden + één examenavond
  • Docenten: Nadien de Visser & Daniëlle Duijvestijn-Giljam
  • Klassikaal les bij Wijnkoperij Platenburg in Rotterdam
  • Dinsdagavond van 19:30 tot uiterlijk 22:30 uur
  • Gemiddeld acht wijnen per lesavond
  • Inclusief hapjes tijdens de wijnspijsavond

Scroll omlaag voor het lesprogramma en antwoorden op veelgestelde vragen.

Nu ook met gratis online examentraining
Als je je inschrijft, krijg je automatisch toegang tot de examentraining van Le Club des Vins.


Slechts 1 resterend op voorraad

Artikelnummer: CURSUS-SDEN2-18JAN2021 Categorie: Tag:

Beschrijving

Hoe ziet SDEN2 eruit?

SDEN2 bestaat uit vijf lesavonden plus één examenavond.
Docent: Nadien de Visser & Daniëlle Duijvestijn-Giljam

Januari – maart 2022

  • 18 januari: Van druif tot wijn
  • 1 februari: Frankrijk
  • 15 februari: Duitsland, Italië, Oostenrijk & Hongarije
  • 22 februari: Spanje & Portugal en wijnspijs
  • 8 maart: Nieuwe Wereld
  • 22 maart: Le Club’s examen (niet officieel)

Wat zit er inbegrepen?

  • Het boek ‘Ik weet meer van wijn’
  • Een schrift
  • Een proefnotitieboekje
  • Toegang tot examentraining van Le Club des Vins
  • Gemiddeld 8 wijnen per les
  • Hapjes tijdens de wijnspijsavond

Kan ik een les inhalen?

Normaal zeggen we ja, maar in verband met corona en de opgelegde maatregelen moeten we rekening houden met een maximum aantal personen. Je mag wel een vervanger sturen. Ook mag je altijd mailen met help@leclubdesvins.nl als je brandende wijnvragen hebt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SDEN2 – klassikaal – 18 januari 2022” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.