Posters

De Long Wines | Brushery | La Carte des Vins | Le Club des Vins

Wat anderen vinden…

Posters van wijnlanden

Le Club des Vins is een platform voor wijnfans. Dit is dé plek voor liefhebbers van wijn. Bij ons vind je een exclusieve collectie posters en wijnkaarten van de belangrijkste wijngebieden en wijnlanden ter wereld. Onze wijnkaarten tonen de meest beroemde wijnlanden zoals Frankrijk, Italië, Spanje, Australië, en de Verenigde Staten. Deze posters zijn niet alleen informatief maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur.

Wijngebieden

Binnen deze landen bieden wij gedetailleerde posters aan van bekende wijngebieden zoals Champagne, Bordeaux, Napa Valley, Piemonte, Rioja, en Bourgogne. Of je nu een sommelier bent of gewoon geniet van een goed glas wijn, onze wijnkaarten zijn perfect om de diverse regio’s en hun unieke kenmerken te verkennen.

Onze posters zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikbaar in verschillende formaten. Ze zijn een origineel cadeau voor wijnliefhebbers of een mooie toevoeging aan je eigen wijnkelder of woonkamer. Ook ideaal als je bezig bent met een wijncursus of wijnopleiding. Hang een gedetailleerde poster van Frankrijk aan de muur en je leert de gebieden in no-time uit je hoofd kennen.

Posters met wijnquotes

Er wordt vaak ultra-serieus gedaan over wijn. Noem het elitair, noem het snobistisch. Daar moet Le Club des Vins niets van weten. Voor degenen die het leven niet zo serieus nemen, hebben we ook een selectie posters met hysterische wijnquotes. Met zinnen als ‘Bedenk goed wat je met je laatste Barolo doet’ en ‘Je hebt zelf kurk‘ heb je de lachers op je hand.

Le Club des Vins

Bij Le Club des Vins begrijpen we de liefde voor wijn. We begonnen met 12 posters maar inmiddels hebben we meer dan 100 wijnposters in de collectie. Om het je makkelijk te maken hebben we ook een aantal lijstentips voor je op een rij gezet.