Filter products
Categories
Tags
Tags

Examentraining – WSET2

35,00

Ben je bezig met een wijncursus op WSET2-niveau of wil je gewoon je wijnkennis testen? Dat kan bij Le Club’s Academy. Het studieboek van WSET2 vormt de rode draad. Test je kennis met behulp van meer dan 125 oefenvragen. Zo weet je zeker dat je slaagt voor je examen.

Dikke tip: combineer het met een blindproefsetje.

Wat houdt de examentraining in?

  • Online omgeving met meer dan 150 oefenvragen
  • Héél véél extra materiaal, zoals links naar bijpassende podcasts, documentaires, artikelen en/of wijnboeken
  • Gemaakt en geüpdatet door Nadien de Visser (DipWSET en docent WSET2, SDEN2, SDEN3)
  • Scroll omlaag om de cursusinhoud te bekijken
  • Na aanschaf meteen toegang

Al 950 mensen gingen je voor en kochten een examentraining bij Le Club des Vins.

Let op: dit is geen online wijncursus. Het is een plek waar je je wijnkennis (die wellicht hebt opgedaan tijdens een cursus of door het boek te bestuderen) kunt oefenen.

 

Artikelnummer: EXAM-WSET2-NL Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Volg je op dit moment een WSET2 cursus en wil je weten hoe je er voor staat? Ben je helemaal klaar voor het WSET2 examen? Test je kennis met Le Clubs Academy. Hier kun je je examen voorbereiden met heel veel oefenvragen en leuke extra’s.

Wat krijg ik?

Veel! Net als het officiële WSET2-examen is de examentraining gebaseerd op het lesboek ‘Wijnen en gedistilleerd: het verhaal achter het etiket’. Na aankoop van de examentraining krijg je toegang tot de online omgeving.

Hier vind je meer dan 150 vragen, opgedeeld in 4 hoofdstukken met 11 quizzen. Je kunt de quizzen online – op je computer of mobiel – invullen en de uitslag verschijnt meteen in beeld. Bekijk de inhoud hieronder.

Vele extra’s

Naast de oefenvragen vind je heel veel extra’s, zoals filmpjes, achtergrondartikelen en links naar leuke wijnboeken. Er staat een hele boekenkast vol met wijnboeken in mijn woonkamer. Ietsje verslaafd, dat klopt. Ik probeer elke dag minimaal een halfuur te lezen. Een paar bladzijdes uit een boek of een artikel op DecanterGuildsomm of Jancis Robinson.

In de online omgeving verwijs ik regelmatig naar achtergrondinformatie, bijvoorbeeld:

Andere suggesties…