Examentraining

Le Club des Vins biedt examentrainingen voor WSET en SDEN. Van WSET2 tot vinologenopleiding. Na aankoop krijg je meteen toegang tot vele oefenvragen en handige linkjes naar extra informatie in de vorm van podcasts, documentaires, artikelen enzovoorts. Onbeperkt toegang.

Onderaan deze pagina staan reviews van klanten. In totaal hebben meer dan 950 mensen een examentraining bij Le Club des Vins besteld and still counting :)

Over de examentrainingen

Le Clubs Academy stoomt je klaar voor je examen. Een examentraining bestaat uit een online omgeving waarin je honderden oefenvragen kunt maken. Ook vind je er heel veel achtergrondinformatie die wij van Le Club des Vins door de jaren heen hebben verzameld zoals filmpjes, blogs, videos en podcasts. De trainingen zijn op zowel desktop als mobile en tablet te volgen zodat jij ze altijd bij de hand hebt. Meer dan 800 mensen gingen je voor!

Examentrainingen voor SDEN

We bieden examentrainingen op alle niveaus. In de Fanshop vind je ze voor de Wijnoorkonde (SDEN2), het Wijnbrevet (SDEN3) en de vinologenopleiding (SDEN4).

Meer weten over de vinologenopleiding? Lees hier alles over de opleiding, eisen en alle trainingen die Le Clubs Academy aanbied. Bij het aanbod voor de Vinologenopleiding zit een samenvatting van de lesstof inbegrepen, naast de vele honderden oefenvragen.

Examentrainingen voor WSET

Ook staan de examentrainingen van WSET2 en WSET3 voor je klaar. WSET Level 4 Diploma Course Sparking Wine is recent af en we werken hard aan de overige modules.