Episode 26 – Bij de nonnen van St Catharinadal

Episode 26 – Bij de nonnen van St Catharinadal

Eind mei mochten we op bezoek bij de nonnen van St Catharinadal in Oosterhout. Marc leidt ons rond en vertelt ons over de geschiedenis van het klooster, de wijngaarden en de drie wijnen die hier worden gemaakt. Alsof we even in Bourgogne zijn!

De wijnen van de week

De vaste prik is een rondje ‘wijn van de week’. Welke wijn hebben we de afgelopen week gedronken en is ons bijgebleven 🙂

Boekenhoek

In deze podcast geven we een shout out naar het boek van Jancis Robinson getiteld “The Oxford Companion to Wine“. Verkrijgbaar via Bol.com. Het is je rots in de branding als je meer van wijn wil weten.

Petje.af

Vind je onze podcasts leuk en wil je ons steunen? Dat kan via Petje.af. Al **?** mensen gingen je voor. Dank je wel! De donaties gebruiken we om onze podcast beter te maken. Zo hebben we bijvoorbeeld onlangs een nieuwe microfoon gekocht en zijn we nu weer aan het sparen voor een standaard en betere edit-software (en wellicht ook een cursus of nog beter: een producer).

Tot slot

? Linkjes vind je altijd op leclubdesvins.nl/podcast

Schrijf je in voor Le Club’s wijnvertier in je inbox en ontvang een seintje van een nieuwe aflevering.

Volg ons op Instagram

Ik ben Nadien de Visser, wijnliefhebber pur sang. Ooit begonnen door een studie in Frankrijk en bij thuiskomst Le Club des Vins opgericht. DĂ© plek om je wijnkennis bij te spijkeren.