Adidas maakt dé sneaker voor de wijnliefhebber

Mooi weer, zonnige dag en ik lag languit te scrollen door mijn Instagram timeline totdat ik een abrupte stopbeweging maak… CORK & WINE ADIDAS!

IMG_7483

Ode aan Kobe Bryant

Well have you ever! Adidas heeft dit paar gemaakt ter ere van Kobe Bryant’s laatste NBA. Voor de niet-basketbalfans, Kobe is dus een superbekende basketballer, zie hier:

Photo by Jonathan Moore/Getty Images
Photo by Jonathan Moore/Getty Images

Hij heeft aangegeven te stoppen na zijn twintigste seizoen in de Amerikaanse competitie. Adidas wil dat niet onopgemerkt voorbij laten gaan en creëert de Crazy 8 Vino Pack. Crazy 8 slaat op Kobe’s allereerste signature Adidas schoen en vino slaat op… zijn bijnaam! Blijkbaar niet omdat ‘ie per se zo van wijn houdt (jammer), maar omdat hij beter wordt naarmate hij ouder wordt… Hahaha.

Kurk, wijnlabel en Bordeaux rood

Terug naar de schoenen. Elke schoen heet een detail van kurk en wijnlabels op de lip én zijn uiteraard Bordeaux rood. Die echte basketbalsneakers zijn voor mij iets te intens, maar de Crazy 1 Vino mag er zeker zijn!

adidas-kobe-vino-pack-detail-look-3

Mocht je ze halsoverkop willen bestellen, ik heb ze op eBay gevonden!

Ik ben Nadien de Visser, wijnliefhebber pur sang. Ooit begonnen door een studie in Frankrijk en bij thuiskomst Le Club des Vins opgericht. Dé plek om je wijnkennis bij te spijkeren.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.