• Le Clubs Academy

  Le Clubs Academy

  Le Club’s Academy stoomt je klaar voor je wijnexamen. Test je kennis met honderden oefenvragen en ontwikkel je blindproefskills met de proefboxen of de examensetjes.

  Bekijk meer >

Wat biedt Le Clubs Academy?

Wijncursus

Le Club des Vins geeft verschillende wijncursussen in Rotterdam. Ook in te huren voor groepen.

Bekijk meer >

Blindproefsetjes

Oefenen met blindproeven? Le Club stelt proefsetjes samen voor WSET3, SDEN3 en WSET Diploma. Ongeveer 1-2x per week beschikbaar.

Bekijk meer >

Examentraining

Wijnexamen voor de boeg? Test je kennis met behulp van Le Clubs examentrainingen. Honderden oefenvragen voor SDEN2, SDEN3, WSET2, WSET3 en de vinologenopleiding.

Bekijk meer >

Proefbox

Le Club & Sommeljj hebben verschillende proefboxen gemaakt waarmee je óók je blindproef-skills kunt verbeteren. Altijd voorzien van uitgebreide proefnotities.

Bekijk meer >

Volg een (online) wijncursus bij Le Club des Vins

Wat vinden anderen van Le Club des Vins?

 • Posters

  Wijnkaarten

  Leer alle wijngebieden in no-time uit je hoofd met de wijnkaarten van Le Club des Vins. Van Frankrijk tot Nieuw-Zeeland. Of alle twaalf in De Grote Wijnkaartenbox.

  Bekijk meer >
blank

Waarom Le Clubs Academy?

Le Clubs Academy is ontstaan uit liefde voor wijn, net als Le Club des Vins eigenlijk. Na het volgen verschillende wijncursussen – SDEN3 (toen nog SWEN2), WSET3 en Diploma Course – is het me opgevallen dat er online heel weinig oefenmateriaal beschikbaar is. Ook nu ik zelf doceer, merk ik dan mijn cursisten behoefte hebben aan oefenen.

Dat is de drijfveer voor Le Clubs Academy. Le Clubs Academy zorgt ervoor dat jij je diploma haalt. Of dat nu SDEN2 is of WSET Diploma Course. Het doel is om trainingen op alle niveaus aan te bieden.

Let wel, het zijn geen online cursussen. Zie het als huiswerkbegeleiding, als een manier om je in een wijncursus opgedane kennis te toetsen. En dat examen binnen te koppen